ROCK'N EAGLE'DE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Sınav Dershaneleri tarafından organize edilen ve Ankara'dan 58 okulun başvurduğu Rock'n Eagle Liseler Arası Müzik Yarışması'nda 24 grup finale kaldı.

Magazin 7.06.2014 10:20:57 0
ROCK

Sınav Dershaneleri tarafından organize edilen ve Ankara’dan 58 okulun başvurduğu Rock’n Eagle Liseler Arası Müzik Yarışması’nda 24 grup finale kaldı. Yarışmanın büyük finali dün  dev bir organizasyonla gerçekleştirildi. Finalde Birinci olan gruba 5 Bin TL, ikinciye 2 Bin TL, üçüncüye de Bin TL ödülün verildiği yarışmanın jüri üyeleri arasında Hicri Bozdağ, Musa Gökmen, Adem Kolukısa gibi önemli isimler olan Yarışma Coşkulu bir müzik şölenine sahne olacak olan Rock’n Eagle Liseler Arası Müzik Yarışması’nın finali yoğun ilgi ve Coşku’ya sahne oldu.

Başkentteki birçok farklı liseden genç müzisyenler, Ankara’nın en kapsamlı Liseler Arası Müzik Yarışması Rock’n Eagle’da buluştu.

Sınav Koleji tarafından düzenlenen Rock’n Eagle Liseler Arası Müzik Yarışması, büyük finalle sona erdi. Ankara’dan 58 okulun başvurduğu ve finale kalan 24 grup yarıştığı yarışmanın başlangıcında Soma’daki maden kazasında hayatını kaybeden madenciler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Birbirinden güzel şarkılarıyla büyük beğeni toplayan genç gruplar, performanslarıyla jüriden en iyi puanı almaya çalıştı. Hicri Bozdağ, Musa Göçmen ve Bilgin Bayrak’ın jüri üyesi olarak yer aldığı yarışmanın sunuculuğunu Göktuğ Şahin yaptı. Yağmurlu havaya rağmen büyük bir katılımın olduğu yarışmada katılımcılar, parçalar eşliğinde doyasıya eğlendi.

Birinci Olan Gruba 5 Bin TL Ödül

Coşkulu bir müzik şölenine sahne olan yarışmanın sonunda birinci Grup NYKS olurken, ikinci Mustafa Hakan Güvençer Anadolu Lisesi, üçüncü Dr. Binnaz Ege Dr. Rıdvan Ege Anadolu Lisesi oldu. Birinci olan gruba 5 Bin TL, ikinciye 2 Bin TL, üçüncüye de bin TL ödülün verildiği yarışmada gruplara ödüllerini jüri üyeleri ve Yarışma Koordinatörü Adem Kolukısa takdim etti. Rock’n Eagle’da jüri özel ödülü ise dördüncü olan Süleyman Demirel Anadolu Lisesi’ne verildi. Bugüne kadar birçok yarışmada jüri üyeliği yaptığını belirten Hicri Bozdağ, önemli olanın Rock’n Eagle’da yer almak ve özgürce severek müzik yapmak olduğunu söyledi. Yarışma sonunda jüri üyeleri ve dereceye giren gruplar da dev organizasyon için Sınav Koleji’ne teşekkür ettiler.

“Keşfedilmeye Hazır mısın?” sloganıyla gerçekleştirilen yarışmanın ilerleyen yıllarda ulusal olarak düzenlenmesi hedefleniyor.

 

‘’Haberin Olduğu Her Yerde’’

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ-ÖZEL HABER


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04